logo
logo

Sôk

Du är här:

 • Hem
 • Vårt nya talade utrymningslarmssystem VARIODYN ONE

Vårt nya talade utrymningslarmssystem VARIODYN ONE

Förbättrad röstavisering i byggnaden, snabbare respons på nödsituationer och avancerade meddelande – vi är stolta över att introducera Honeywells nya röstaviseringsplattform VARIODYN ONE. Det prefekta samspelet mellan teknik, design och prestanda – nästa generation av den pålitliga VARIODYN -serien som används i några av de största och mest komplexa installationerna i världen över.

 • Branschledande prestanda: Ger klart, rent ljud med hög förståelse med hjälp av digital signalbehandling (DSP). VARIODYN ONE använder förstklassiga ljudkomponenter som optimerar budskapet i nödsituationer.
 • Lägre total ägandekostnad: inbyggd högtalarmatris och effektfördelningsförstärkare gör systemet lönsamt. Dessutom minimeras utrymmesbehövet samtidigt som installations- och underhållskostnaderna minskar.
 • Snabbare integration: Använder standardljudprotokoll som gör det lättare att integrera med andra system på plats, såsom framtida DANTE A/V- och SIP-kommunikation, utan extra utrustning eller I/O-moduler.
 • Nytt intuitivt gränssnitt: Gör det möjligt för säkerhetspersonal att övervaka och förstå systemets övergripande status så att det är redo att kommunicera nödsituationer eller andrameddelanden.
 • Förberedd för framtiden: Har en flexibel arkitektur och standardprotokoll som gör att VARIODYN ONE kan konfigureras för dagens affärbehov. Samtidigt ger det skalbarhet för att möta eventuella framtida expansioner.
 • Praktisk helhetslösning: VARIODYN ONE levererar EN54-certifierade komponenter, röstaviseringshögtalare, specialiserade prosoundhögtalare, intercomsystem (inomhus/utomhus/EX godkänt) och tredjepartsintegration.

  Läs mer om VARIODYN ONE:

  Broschyre


   
Contact Info:
Honeywell Life Safety AS
Gustavslundsvägen 131, 167 51 Bromma
+46 8 775 55 00
lifesafety.sweden@honeywell.com
 
        

               
                      


 

 

 

Connect With Us:
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
   
     
  Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices  
Cookies
Global Unsubscribe
 
  © Honeywell Life Safety AS - 2023