logo
logo

Sôk

Du är här:

  • Hem
  • Honeywell Catalyst partnerprogram

Honeywell Catalyst partnerprogram

Byggnader påverkar varje ögonblick av varje dag, och Honeywell Building Technologies förändrar hur varje byggnad fungerar för att förbättra livskvaliteten för de människor som använder dem. Vi stöder byggnader av alla typer, från kommersiella kontor, butiker och skolor till sjukhus, flygplatser och arenor.

Våra olika tekniker och varumärken gör det möjligt för oss att skapa helhetslösningar som förbättrar praktiskt taget alla aspekter av en byggnadsmiljö, upplevelse och effektivitet. Byggnadsdata kan vägleda affärsbeslut och hjälpa till att uppnå dessa mål.

Vi anser att våra partners spelar en viktig roll i vår omvandlingsstrategi. Därför är vårt mål att stödja partners med verktyg och tjänster som de behöver för att göra byggnader till mer än en adress.

Honeywell Catalyst partnerprogram är ett kundfokuserat globalt ramverk som är utformat för att hjälpa Honeywell Fire, Security, Electrical Products (EP) och Building Management Systems (BMS) företagskanalpartners att förbättra stödet till slutkunderna, öka effektiviteten genom en ny digital plattform och på så sätt bidra till att driva tillväxt och framgång.

Programmet är utformat för att förbättra kundupplevelsen och bättre tillgodose slutkundernas behov genom att arbeta i nära samarbete med våra partners och ge dem möjlighet att utforma och leverera lösningar för alla projekt.

Expertis som du kan lita på

Programmet delar in deltagande partners i tre nivåer - Silver, Gold och Platinum. Detta ger individuellt stöd för prestationer och erkänner framgång baserat på kompetens, strategisk anpassning och köpbeteende. Nivåindelningen baseras på en rad olika kriterier, bland annat försäljningsvolym, affärsresultat, kundservice, produktutbildning och engagemang. Detta gör det möjligt för slutkunderna att se hur erfaren och serviceinriktad deras produktleverantör från Honeywell är utifrån betygsättningen.

 

Länkar och andra resurser:

Broschyr Honeywell Catalyst partnerprogram

Contact Info:
Honeywell Life Safety AS
Gustavslundsvägen 131, 167 51 Bromma
+46 8 775 55 00
lifesafety.sweden@honeywell.com
 
        

               
                      


 

 

 

Connect With Us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
   
     
  Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices  
Cookies
Global Unsubscribe
 
  © Honeywell Life Safety AS - 2023