logo
logo

Sôk

Du är här:

  • Hem
  • Beskrivning Delta+ systemet

Beskrivning Delta+ systemet

Delta+ konceptet består av  Delta OP+ och Delta DA+ adresserbara enheter. Delta OP+ är en operatörspanel som fungerar som gränssnitt för operatören.

DeltaNet
Alla Delta/Delta+ komponenter och centraler kan sättes i ett Delta Net, vilken kommunicerar på en stängd eBus. Delta Net kan bygges ut til att omfatta 159 systemer med lika många detektorslingor. På adresserbara systemer kan varje slinga ha upptill 126 enheter. Med Delta Net är det möjligt att integrera brandlarm och nödbelysning i ett och samma nätverk. 

I ett adresserbart brandlarmsystem som Delta, har varje detektor sin egen adress med tilhörende platsangivelse. I en larmsituation visas ett meddelande på centralen. I meddelandet visas både typ av händelse samt platsangivelse med hjälp av specifik larmadress och kundtext, vilket medför snabb och enkel orientering.

Delta+ centraler
Här kan man välja mellan olika lösningar, Delta OP+ betjäningspanel eller Delta compact+. Delta DAQ+ (Detektions- och larmmodul) är en modul med styringsfunktioner och I/O-enheter (slingkort). Delta DAQ+ är huvuddmoduler i 2 och 4 slingors Compact+ centraler. Compact+ centralerna levereras med och utan integrerad OP i dörren.

IQ8Quad detektorer
Våra adresserbara lösningar har avancerade och intelligenta detektorer som övervakar miljö och anpassar sig till densamma.De intelligenta detektorerna skiljer mellan olika typer av rök, damm, ånga osv. Dessa egenskaper ger färre oönskade larm. Detektorerna kan levereras med inbyggda larmdon; en enhet som består av en intelligent detektor plus larmfunktion med blixtljus, summer och talat larm.

Contact Info:
Honeywell Life Safety AS
Gustavslundsvägen 131, 167 51 Bromma
+46 8 775 55 00
lifesafety.sweden@honeywell.com
 
        

               
                      


 

 

 

Connect With Us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
   
     
  Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices  
Cookies
Global Unsubscribe
 
  © Honeywell Life Safety AS - 2023