logo
logo

Sôk

Du är här:

  • Hem
  • Tele2 Arena

Tele2 Arena

Eltek Delta brandlarm till nya Stockholmsarenan


Till idrotts- och evenemangsarena med 30 000 sittplatser – Tele2 Arena levereras ett Eltek Delta brandlarmsystem via vår certifierade återförsäljare Confidence..

Totalt kommer systemet att innehålla drygt 2300 larmpunkter i ett decentraliserat system med 15 centralapparater och över 40 detetektorkretsar.

”Att man valde Confidence och Eltek Delta för Tele2 Arena, är en fin bekräftelse på systemets prestanda och kostnadseffektivitet, säger Kjell Stensiö ansvarig säljare på Confidence.

Vi har ju sedan flera år motsvarande system i drift i intilliggande Ericsson Globe arena. Det långa samarbetet ger oss bästa förutsättningar för en effektiv leverans och kundanpassad utbildning. ”

Deltasystemet integreras i ett omfattande telesystem, där flertalet av anläggningens delar och övriga funktioner komunicerar med varandra.

Genom att motsvarande system återfinns i andra omkringliggande anläggningar, finns möjligheten att integrera anläggningarna i ett gemensamt överordnat system – något som ger lättöverskådliga anläggningar med därtill kostnadseffektiv drift.

”Säkerhet för publika anläggningar är sedan många år ett av våra viktiga fokusområden, säger Camilla Sundström, VD på Confidence. Vi är glada och stolta över det stora förtroendet att få bidra till skyddet av Stockholmsarenans besökare och av vår kunds affär.”

Tele2 Arena utrustas med skjutbart tak vilket gör den flexibel och möjliggör evenemang oavsett väderlek och årstid. Byggherre och fastighetsägare är Stockholms Stad, genom bolaget SGA Fastigheter. Byggstart skedde i juli år 2010 och arenans första evenemang ägde rum sommaren 2013.

 

Contact Info:
Honeywell Life Safety AS
Gustavslundsvägen 131, 167 51 Bromma
+46 8 775 55 00
lifesafety.sweden@honeywell.com
 
        

               
                      


 

 

 

Connect With Us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
   
     
  Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices  
Cookies
Global Unsubscribe
 
  © Honeywell Life Safety AS - 2023