logo
logo

Sôk

Du är här:

  • Hem
  • IQ8Wireless

IQ8Wireless

Avancerade trådlösa systemlösningar

IQ8Wireless från Eltek Fire & Safety möjliggör lika avancerade lösningar trådlöst, som finns tillgängligt i ett trådbundet system!
Utöka redan existerande brandlarmsystem med hjälp av IQ8Wireless. Systemet ger en praktisk, trådlös anslutning av IQ8Quad-enheter, till ett redan befintligt brandlarmsystem.

Även svårövervakade områden kan anslutas via Wireless-systemet, då den bäst ämnade detektorn för utrymmet enkelt placeras i den trådlösa sockeln.

Trådlös gateway
Den trådlösa gatewayen fungerar som ett kommunikationsinterface mellan centralen och detektorn. IQ8Wireless Gateway är speciellt ämnad för smidig utbyggnad av existerande brandlarmsystem. Vrid enkelt ur en befintlig detektor, vrid i den trådlösa gatewayen och montera därefter detektorn i gatewayen. Detekorn behåller sin larmadress och gatewayen får en ledig adress.
Trådlös sockel
IQ8Quad-seriens detektorer placeraras i en trådlös sockel.

Trådlös transponder
Den trådlösa transpondern kan anslutas både på adresserbar detektorslinga, men även till konventionell central BSX100. Transpondern är utrustad med lokalt larm och statusindikator. Upp till 32 enheter kan anslutas till transpondern, var av 10 av dessa kan ha larmdonfunktion.

Trådlöst Interface
Anslutningen av en IQ8 larmknapp till en trådlös transponder och trådlös gateway sker via ett universalt wireless interface.
 

Contact Info:
Honeywell Life Safety AS
Gustavslundsvägen 131, 167 51 Bromma
+46 8 775 55 00
lifesafety.sweden@honeywell.com
 
        

               
                      


 

 

 

Connect With Us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
   
     
  Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices  
Cookies
Global Unsubscribe
 
  © Honeywell Life Safety AS - 2023