logo
logo

Sôk

Du är här:

St Per

Uppsala-galleria med Deltasystem

S:t Per Gallerian ligger mitt i den mest pulserande delen av Uppsala city och är just nu inne i en förändringsprocess med förnyelse och ombyggnation. Gallerian vill ha en attraktiv mix av butikskoncept. Idag finns det handel på ca 10.000 m2 och planerna är att utöka handeln med ca 4.000 m2.
I samband med förnyelsen av S:t Per Gallerian valde Boultbee att, via Elteks Solution Partner Proheda Fire & Security, investera i Elteks brandlarmsystem Delta och talat utrymningslarm ITS-2. Proheda arbetade  nära samarbete med säkerhetsinstallationsföretaget Uppsala Säkerhetsteknik i projektet.

Anläggningen för talat utrymningslarm integrerades till fullo med brandlarmanläggningen på samma kommunikationsbuss (Elteks eBus)- detta innebär att det enkelt går att programmera avsedda funktioner utan relästyrningar, dvs. alla styrningar anläggningarna emellan fungerar mjukvarumässigt. Fellarmer från utrustning för talat larm presenteras i klartext i brandförsvarstablån för brandlarmet.
När anläggningen i sin helhet är klar summeras omfattningen till cirka 1600 detektorer och 850 högtalare.

"Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att få leverera Brandlarm  till S:t Pers Gallerian i Uppsala. I tuff konkurrens, föll valet på Proheda AB som anläggarfirma med Eltek´s DELTA system, som har visat sig vara ett ypperligt system för anläggningar av den här storleken.  Tidigare har Proheda mest jobbat i Stockholmsregionen, men vi ser detta projekt som ett tydligt startskott för vårt intåg på Uppsalamarknaden, som ju ändå är vår "hemmaplan", säger Johan Edström, Proheda
 

Contact Info:
Honeywell Life Safety AS
Gustavslundsvägen 131, 167 51 Bromma
+46 8 775 55 00
lifesafety.sweden@honeywell.com
 
        

               
                      


 

 

 

Connect With Us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
   
     
  Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices  
Cookies
Global Unsubscribe
 
  © Honeywell Life Safety AS - 2023